Fredag 28-8-20 - 11:42

69-årig fra Nykøbing kvæstet i motorvejsuheld

69-årig fra Nykøbing kvæstet i motorvejsuheld
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk


AF BJARNE HANSEN

NYKØBING - En 69-årig mand fra Nykøbing blev indlagt på Holbæk Sygehus med mindre alvorlige kvæstelser efter et solouheld på Holbækmotorvejen tidligt torsdag morgen.


Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at uheldet skete på motorvejen mellem Kirke-Såby og Lejre.

Kl. 05:29 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et uheldet, bilisten var forulykket og kørt ind i et autoværn på i det østgående spor.

Den 69-årige fra Nykøbing var kommet til skade som følge af uheldet, hvor andre trafikanter ikke var involveret, oplyser politiet.


Den 69-årige blev bragt til skadestuen i Holbæk til undersøgelse. Samtidig fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og eventuel påvirkning af medicin under kørslen, idet ulykken skete, da han netop havde afsluttet en overhaling af en anden bilist på motorvejen. Herefter mistede han af ukendte årsager kontrollen over personbilen i det kraftige regnvejr, så han påkørte autoværnet ved nødsporet.


Den 69-årige blev indlagt til behandling for mindre alvorlige kvæstelser som følge af uheldet, idet han formentlig ikke havde benyttet sikkerhedsselen inden uheldet, oplyser politiet.

Politiet afventer nu analyseresultatet af de udtagne blodprøver, før sagen kan afsluttes.
© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.