Tirsdag 18-8-20 - 11:29

Politiet undersøger eksplosion på fabrik

Politiet undersøger eksplosion på fabrik
Foto: Presse-fotos.dk


AF BJARNE HANSEN

EGEBJERG - Midt- og Vestsjællands Politi kender endnu ikke årsagen til en eksplosion på genbrugsfabrikken Waste Plastic Upcyckling på Egebjerg Hovedgade mandag eftermiddag.


Kl. 14:55 rykkede brandvæsnet og politiet ud til den eksplosionsagtige brand. Ved politiets ankomst var der ikke umiddelbart brand, men spor efter en slags eksplosion på stedet.

Seks personer, der havde opholdt sig i fabrikken var alle sluppet uskadte fra hændelsen.


Ved en foreløbig undersøgelse af et oliefyr til en procesovn kunne politiet konstatere, at der var spor efter en slags eksplosionsagtig brand, idet dele af taget over procesovnen var væk, nogle loftslamper var ødelagte, og der var skader på både procesovnen og en gavl i bygningen.

Arbejdstilsynet blev underrettet om sagen og skal nu i samarbejde med politiet foretage nærmere undersøgelser af installationerne på stedet i forsøget på at finde årsagen til eksplosionen, så myndighederne senere kan afgøre, om nogen kan drages til ansvar herfor.
© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.