Vagt fulgte indbrud i sommerhus på video
Illustrationsfoto

Vagt fulgte indbrud i sommerhus på video

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 2-5-19 - 07:50

LUMSÅS - I morges, kl. 05:24 fik Midt- og Vestsjællands Politi anmeldelse om et igangværende indbrud i et fritidshus på Vedhammervej i Lumsås.

Via overvågningen kunne vagtselskabet se, at en mand, iført lys dunjakke med hætte, jeans og sorte sportssko uberettiget gik rundt ind i huset. Politiet kørte til stedet, men den fremmede mand var forsvundet. Der var tale om en indbrudstyv, som havde brudt et vindue op for at skaffe sig adgang. Hele sommerhuset var gennemrodet, men det var uvist, om der var stjålet noget. Politiet undersøgte stedet for spor efter tyven og afventer nu resultatet af de tekniske undersøgelser. Der er ingen oplysninger om, hvordan indbrudstyven er kommet væk fra området.

Lokalpolitiet i Nykøbing Sj./Holbæk hører gerne nærmere fra personer, der måtte have bemærket noget mistænkeligt i området i løbet af natten eller de tidlige morgentimer. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.
Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Tirsdag 17-9-19 - 09:02 Indbrud hos Damborg på Algade

Indbrud hos Damborg på Algade

NYKØBING - Der var natten til tirsdag indbrud hos Damborg Shopping på Algade i Nykøbing.