Uvished om Nykøbings byfornyelse fortsætter
Byfornyelsesprogrammet for Nykøbing med et budget på 10,8 millioner kroner er stoppet, og det er uvist, hvornår det genoptages. Arkivfoto

Uvished om Nykøbings byfornyelse fortsætter

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 22-7-20 - 07:43

NYKØBING - Byrådets beslutning om anlægsstop tidligere på året satte en brat stopper for det stort anlagte byfornyelsesprojekt i Nykøbing.


På nuværende tidspunkt, er det uvist, hvornår projektet genoptages.

- Spørgsmålet om genoptagelse af byfornyelsesprojektet i Nykøbing bliver en del af byrådets drøftelse og beslutning af budget 2021, som foregår i august-september, siger borgmester Thomas Adelskov (S) til Nykøbing Avis.


Fik statslig støtte
Byfornyelsesprogrammet for Nykøbing er fireårigt og med et budget på 10,8 millioner kroner.

Odsherred Kommune fik tilsagn om 3,6 mio, kr. fra Boligministeriet og lægger selv 7,2 mio. kr. i projektet.

Områdefornyelsen vedrører bykernen, det vil sige Algade, stationsområdet og boligkarreerne omkring gågaden. Området er i øst afgrænset af Strandstræde og dele af Kildestræde, mod syd af Holsts Have, mod nord af Holtets Plads, Madvigs Plads og mod vest af Savværksvej.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU