Urolig passager på færgen i Odden Færgehavn
Illustrationsfoto

Urolig passager på færgen i Odden Færgehavn

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 2-11-22 - 15:18

SJÆLLANDS ODDE - Tirsdag kl. 19:14 fik Midt- og Vestsjællands Politi en henvendelse fra personalet om bord på Molslinjens færge, som var på vej i havn på Sjællands Odde.


En mandlig passager optrådte nervøst og uroligt. Færgen ville være i havn om kort tid, hvorefter politiet fik kontakt til en spirituspåvirket, 40-årig mand uden fast bopæl.

Han havde under sejlturen indtaget noget alkohol og var blevet overbevist om, at der var sket noget alvorligt med nære familiemedlemmer.


Beruset
Det kunne politiet ikke umiddelbart få bekræftet, hvorfor den 40-årige blev beroliget og lod sig overtale til at fortsætte sin rejse med en taxa, da han ikke lovligt kunne være fører af sin bil på grund af spirituspåvirketheden.

Den 40-årige blev ikke sigtet for noget i anledning af sin adfærd på færgen, oplyser politiet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.