Uro og færdselsuheld i Odsherred i påskedagene
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Uro og færdselsuheld i Odsherred i påskedagene

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 2-4-24 - 12:51

ODSHERRED - I løbet af påskedagene har Midt- og Vestsjællands Politi haft travlt med færdselssager, hvor både et færdselsuheld og en påvirket bilist fra Odsherred gav anledning til politiindsats.


Fredag omkring kl. 21:37 modtog politiet en melding om et færdselsuheld på Græsmarksvej nær Føllenslev i Kalundborg-området. En bil var af uforklarlige årsager endt i grøften.

Da politiet ankom til stedet, var føreren af bilen ikke umiddelbart at finde i nærheden af køretøjet. Med hjælp fra en politihund lykkedes det dog at lokalisere en 47-årig mand fra Odsherred cirka 150 meter fra bilen.


Manden, der også viste sig at være ejeren af det havarerede køretøj, kunne ikke redegøre for omstændighederne, der førte til uheldet.

Senere samme aften, kl. 22:48, blev politiet kaldt ud til en situation med uorden på Centervejen i Asnæs, ligeledes i Odsherred. Her mødte de en 20-årig ung mand fra lokalområdet, som opførte sig truende og højtråbende over for politiets patrulje.

Manden blev skønnet til at være påvirket af alkohol og var ikke modtagelig over for forsøg på at dæmpe situationen, hvilket resulterede i hans anholdelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt igen senere på natten, efter at situationen var blevet bragt under kontrol.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.