Ulovlig arbejdskraft afsløret på restaurant
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Ulovlig arbejdskraft afsløret på restaurant

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 5-9-23 - 12:37

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi har under et kontrolbesøg mandag eftermiddag konstateret brug af ulovlig arbejdskraft på en spiserestaurant i Nykøbing-området.


Fra Indien
Politiet traf i den pågældende restaurant en 47-årig mand fra Indien, som var i færd med at arbejde på stedet iført arbejdstøj fra restauranten.


Ulovligt ophold
Da manden hverken havde tilladelse til at opholde sig i Danmark eller i øvrigt en arbejdstilladelse, blev den 47-årige straks anholdt og sigtet for de to overtrædelser af udlændingelovgivningen.


I politiets varetægt
Den 47-årige blev afhørt til sagerne og forblev efterfølgende i politiets varetægt, indtil politiet i samråd med Udlændingestyrelsen kan få afgjort, hvad der videre skal ske ham, herunder hvorvidt han skal udvises af Danmark med et efterfølgende indrejseforbud.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.