Udskifter 7.000 sveller på Odsherredbanen
Foto: Henning Lundhøj

Udskifter 7.000 sveller på Odsherredbanen

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 9-5-24 - 22:21

NYKØBING - Et omfattende renovationsarbejde er i gang på Odsherredbanen, hvor ca. 7.000 jernbanesveller skal udskiftes fra Nykøbing mod Holbæk.


Arbejdet begyndte mandag morgen med en stor oprydning på Nykøbing Station, hvor gamle skinner og sveller er blevet fjernet.

Som følge af arbejdet er normal togdrift mellem Nykøbing og Hørve indstillet, og passagerer opfordres til at benytte togbusser mellem disse stationer. Fra Hørve fortsætter togene deres sædvanlige rute mod Holbæk.
Foto: Henning Lundhøj

Denne nødvendige opdatering af infrastrukturen er essentiel for at sikre sikkerheden og effektiviteten af togtrafikken på denne strækning. Udskiftningen af svellerne vil ikke kun forbedre pålideligheden af tjenesterne, men også bidrage til en mere komfortabel rejseoplevelse for passagererne.


Passagerer opfordres til at planlægge ekstra tid til deres rejser og at holde sig opdateret via lokale transportudbyderes hjemmesider og apps for at få de seneste oplysninger om transportmuligheder og eventuelle ændringer i tjenesterne under renoveringsperioden.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.