Udlændinge arbejdede ulovligt på fabrik
Illustrationsfoto

Udlændinge arbejdede ulovligt på fabrik

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 11-4-19 - 12:53

NYKØBING - En aktion med flere myndigheder involveret afslørede onsdag social dumping på en fabrik i Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 10:00 var politiet på aktion mod socialdumping på fabrikken sammen med Arbejdstilsynet, Skat og Styrelsen for integration og rekruttering.

Politiet anholdt kortvarigt en 27-årig mand fra Dianalund, der nægtede at lægge sin telefon fra sig, selvom politiet bad ham om det. Politiet frygtede, at han med sin telefon forsøgte at advare personer på stedet om, at der var kontrol, så de kunne nå at flygte.

Han blev ikke sigtet for noget og blev løsladt efter få minutter.

På fabrikken traf myndighederne to mænd fra Serbien på 47 og 66 år, der opholdt sig lovligt i Danmark, men som ikke havde arbejdstilladelse. De to blev sigtet, anholdt og taget med på politistationen til afhøring med tolk. De erkendte begge at have udført arbejde i Danmark.

Politiet oplyser, at de to serbere fik en skriftlig advarsel for ulovligt arbejde og fik deres sag forelagt Udlændinge Styrelsen i forhold til, om de skal udvises af Danmark.

De to mænd fik forkyndt, at de havde meldepligt og at de skulle aflevere deres pas, mens deres sag behandles. Herefter blev de blev løsladt, og politiet afventer nu resolutionen fra Udlændinge Styrelsen om udvisningsspørgsmålet.


Nyere nyhed  Ældre nyhed

Husk at Netavisen Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Seneste på forsiden

Tirsdag 15-10-19 - 11:44 Bil fanget i vandmasser ved Annebjerg

Bil fanget i vandmasser ved Annebjerg

NYKØBING - En varebil blev mandag formiddag fanget af vandmasserne på Annebjerg Stræde ved Nykøbing.