Tyveri fra hjemmehjælpers bil i Nykøbing
Illustrationsfoto: Presse-fotos-dk

Tyveri fra hjemmehjælpers bil i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Fredag 21-10-22 - 12:32

NYKØBING – Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at en 34-årig kvindelig hjemmehjælper tidligt fredag blev bestjålet i Grønnehavestræde i Nykøbing.


Så mand løbe væk
Kl. 05:07 anmeldte hjemmehjælperen, at hun netop havde fået stjålet sin taske indeholdende blandt andet en mobiltelefon, en tablet og en pung fra en hjemmeplejebil.

Anmelderen havde bemærket en mand iført en sort hættetrøje og sorte bukser løbe væk fra området ved bilen, hvorfor hun mistænkte ham for at være tyven.


Eftersøgning uden resultat
Politiet kørte til området for at lede efter personer med det pågældende signalement, men fandt ikke umiddelbart nogen, ligesom heller ikke nogen af de stjålne effekter blev fundet ved politiets eftersøgning i området.

Politiet har også fået anmeldelse om tyveri fra en bil, der var parkeret på H. P. Hansensvej i Nykøbing.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.