Tre uden kørekort fanget i færdselskontrol
Illustrationsfoto

Tre uden kørekort fanget i færdselskontrol

AF BJARNE HANSEN / Mandag 22-6-20 - 12:26

NYKØBING - Færdselspolitiet fra Midt- og Vestsjællands Politi foretog søndag i tidsrummet kl. 16:00 - 22:00 en målrettet færdselskontrol i og omkring Nykøbing.


Kontrollen var målrettet kontrol af trafikanter i forhold til spirituskørsel, men også andre overtrædelser, der måtte blive konstateret, skred færdselspolitiet ind overfor.

I alt 45 køretøjer blev kontrolleret, hvilket resulterede i, at 10 personer blev sigtet. Fem blev sigtet i sager om hastighedsovertrædelser, tre havde ikke erhvervet sig et kørekort og én havde førerret, men ikke til det køretøj, som vedkommende var fører af.


Narkokørsel
Der var også en sag om narkokørsel, en sag om manglende forsikring på køretøjet, en sag om overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen samt to andre overtrædelser af færdselsloven.

Alle 10 sigtede trafikanter kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, som i de fem sager om hastighedsovertrædelserne ud over bøden også vil nedlægge påstand om et klip i kørekortet.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU