Tre anholdt efter fund af narkotika
Illustrationsfoto

Tre anholdt efter fund af narkotika

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 28-4-20 - 10:24

NR. ASMINDRUP - Mandag formiddag blev tre personer anholdt i Nr. Asmindrup efter et større fund af narkotika.


Kl. 09:50 henvendte politiet sig på en adresse i Nr. Asmindrup for at lede efter en 16-årig dreng, som var efterlyst som forsvundet fra en institution i Nordsjællands politikreds.

Politiet havde fået et tip om, at han måske opholdt sig på adressen, men det gjorde han ikke.

I forbindelse med gennemgang af adressen traf politiet to kvinder på henholdsvis 34 og 38 år samt en 40-årig mand – alle fra Odsherred.


De blev alle tre anholdt som mistænkte for besiddelse af narkotika, idet politiet under ransagningen fandt ca. 52 gram amfetamin, knap 10 gram skunk, syv gram hash og godt to gram kokain.

Alle tre anholdt blev transporteret til politistationen i Roskilde med henblik på afhøring til sagen.

Den 34-årige kvinde kunne kun mistænkes for at have besiddet godt ét gram amfetamin og ca. 2½ gram hash, så hun blev løsladt efter sigtelse og afhøring til en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

De to øvrige anholdte sigtede politiet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at være i besiddelse af den resterende del af narkotikaen med henblik på videreoverdragelse, ligesom politiet mistænker dem for at have solgt narkotika og derved opnået en fortjeneste før anholdelsen. Derfor vil anklagemyndigheden fremstille de to anholdte i et grundlovsforhør i Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling.




FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.