To spritbilister anholdt i Nykøbing
Illustrationsfoto

To spritbilister anholdt i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Mandag 16-11-20 - 13:00

NYKØBING - Søndag eftermiddag blev to spirituspåvirkede bilister anholdt i Nykøbing i forbindelse med en målrettet færdselsindsats, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


I hele Odsherred blev 195 køretøjer standset og kontrolleret, og det førte til at to bilister i Nykøbing blev sigtet og anholdt for at køre spirituskørsel, hvoraf en også var påvirket af narko.

Kl. 17:50 på Egebjergvej i Nykøbing sigtede og anholdt politiet en 29-årig mand fra Vipperød, da han kørte bil i både spiritus og narkopåvirket tilstand.


Kl. 18:10 på Rørvigvej i Nykøbing blev en 43-årig kvinde fra Rørvig sigtet og anholdt for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil.

De anholdte blev alle taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter de blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil de sigtede høre mere fra politiet.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.