To sigtet for tyveri på Shell i Nykøbing
Illustrationsfoto

To sigtet for tyveri på Shell i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 2-6-20 - 11:57

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at to mænd er sigtet for tyveri af gasflasker hos Shell på Vesterbro i Nykøbing mandag aften.


Kl. 23.14 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd ifølge videoovervågningen var i færd med at stjæle gasflasker på tankstationen.

Mændene var kørende til stedet i en varebil. En patrulje i Nykøbing blev sendt mod stedet og kunne kort efter foretage anholdelse af en 34-årig mand fra Skærbæk inde i varebilen, der stadig holdt på tankstationens område.

En anden mand stak af og sprang over et plankeværk, men blev få minutter senere anholdt i en have på en nærliggende privatadresse.

Der var tale om en 28-årig mand fra Valby, der sammen med den 34-årige blev sigtet for tyveri af syv gasflasker, som blev fundet i varebilen og afleveret retur til tankstationens lagerområde.


Begge blev løsladt efter afhøring til sagen, og den 34-årige, der i øvrigt var efterlyst af Københavns Politi, fik forkyndt en indkaldelse til et retsmøde.

Politiet vil nu undersøge, om de to mænd måske mistænkes for et forsøg på tyveri af gasflasker søndag aften, hvor også to mænd i en varebil opgav et forsøg på at stjæle gasflasker på Shell.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU