To mænd fra Nykøbing sigtet for butikstyverier
Illustrationsfoto

To mænd fra Nykøbing sigtet for butikstyverier

AF BJARNE HANSEN / Fredag 17-6-22 - 12:13

NYKØBING – To mænd på henholdsvis 28 og 29 år fra Nykøbing blev torsdag sigtet for to butikstyverier i Asnæs og Vig.


Afsløret i Asnæs
Kort efter kl. 15:00 fik politiet en anmeldelse fra personalet i Super Brugsen i Asnæs om, at to mænd var mistænkt for at have stjålet kødvarer, og vidner nu havde set mændene på vej mod togstationen i byen.

Personale fra nærpolitienheden i Asnæs fik på togstationen i Asnæs kontakt til de to mænd fra Nykøbing.

De blev begge anholdt i forbindelse med en sigtelse for butikstyveri, efter at politiet i et tog, der kortvarigt blev tilbageholdt, fandt en pose med i alt otte oksemørbrader til en samlet værdi af 5.600 kr.

Kødvarerne blev tilbageleveret til supermarkedet, og de to mænd blev løsladt kl. 15:45 efter afhøring til butikstyverisagen.


Begik nyt tyveri
Kl. 16:54 anmeldte personalet i supermarkedet Super Brugsen i Vig, at to mænd var tilbageholdt som mistænkte for at tyveri af diverse kød- og drikkevarer.

Politiet kørte til dette supermarked og kunne konstatere, at der var tale om de samme to mænd, som kort forinden havde været på spil i Super Brugsen i Asnæs.

Denne gang havde de stjålet fire oksemørbrad og to Redbull til en samlet værdi af 2.052 kr., så begge blev kortvarigt anholdt igen i forbindelse med sigtelse og afhøring i butikstyverisagen.

Mændene kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.





FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.