To cyklister på sygehus efter sammenstød
Illustrationsfoto

To cyklister på sygehus efter sammenstød

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 28-7-21 - 10:37

NYKØBING – Der skete tirsdag eftermiddag et færdselsuheld på Egebjergvej ved Glostrup uden for Nykøbing, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Kl. 14:13 blev ambulancer sendt ud til færdselsuheldet, hvor to cyklister var stødt sammen. Politiet kørte også til uheldsstedet, som var en dobbeltrettet cykelsti, hvor sammenstødet mellem de to cyklister var sket i en kurve.

En 59-årig mand fra Allerød var kørt i nordlig retning og var i kurven stødt sammen med en modkørende, 72-årig kvindelig cyklist fra Nykøbing.


Kvæstelser i ansigtet
Begge cyklister blev i ambulancerne bragt til skadestuen, idet den mandlige cyklist trods brug af cykelhjelm havde pådraget sig diverse kvæstelser i ansigtet, og den kvindelige cyklist skulle undersøges for diverse knubs.

Politiet har optaget rapport om uheldet, hvor manden kørte på en racercykel og kvinden på en el-cykel.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.