To anholdt efter fund af narkotika i Odsherred
Illustrationsfoto

To anholdt efter fund af narkotika i Odsherred

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 17-3-21 - 13:40

ODSHERRED - Midt- og Vestsjællands Politi gjorde tirsdag et stort fund af narkotika i Odsherred.


Ransagede to adresser
Omkring middagstid var politi med narkohunde på en adresse i Grevinge, da der var mistanke om, at der blev solgt narko fra stedet. Politiet traf en 32-årig kvinde fra Odsherred og en 45-årig mand fra Glostrup, som blev gjort bekendt med politiets mistanke, og at boligen ville blive ransaget.

Ved ransagningen af adressen i Grevinge og den 45-årige mands bopæl i Glostrup blev fundet 159,14 gram amfetamin, 16,54 g kokain, 272 gram kreatin, der benyttes som fyldstof til opblanding af narko samt 7,99 gram hash. Der blev ligeledes fundet remedier til opblanding og pakning af euforiserende stoffer.


To anholdt
Manden og kvinden blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg ifølge straffelovens regler. Politiet ransagede efterfølgende den 45-åriges adresse i Glostrup, hvor der blev fundet yderligere 37,13 gram amfetamin, 762 gram fyldstof samt 5,73 gram hash.

De vil begge blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling ved Retten i Holbæk. Anklageren vil begære dørlukning i sagen, så politiet kan ikke oplyse yderligere.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.