Tidligere børnehave kan blive foreningshus
Illustrationsfoto

Tidligere børnehave kan blive foreningshus

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 5-12-18 - 16:12

NR. ASMINDRUP – Odsherred Kommune vil formentlig ikke sælge den gamle børnehave i Nr. Asmindrup.

Kultur- og Folkeoplysningsudvalget indstiller at Økonomiudvalget, at ejendommen tages af salgslisten og i stedet stilles til rådighed for foreninger i byen.

Det er Odsherred Billardklub, som har midlertidige lokaler i den gamle børnehave, som har henvendt sig til kommunen for at få en permanent løsning.

Formændene for de konstituerede partier i Byrådet har indgået en aftale om, hvorledes billard og andre aktiviteter vil kunne samles i den forhenværende børnehave i Nr. Asmindrup. Det nye “Billardcenter Odsherred” tænkes som en paraply over flere foreninger.

Bygningen beholdes som en kommunal ejendom, men stilles til rådighed mod at Odsherred Billardklub bidrager til ud- og indvendig vedligehold, og at klubben stiller tider og lokaler til rådighed for andre billardklubber samt at lokalerne også skal kunne rumme flere foreningstyper.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.