Tasker med kokain drev i land på Odden
Illustrationsfoto: Leif Nielsen

Tasker med kokain drev i land på Odden

AF BJARNE HANSEN / Søndag 17-3-24 - 13:24

SJÆLLANDS ODDE - Midt- og Vestsjællands Politi blev lørdag eftermiddag alarmeret af borgere, der under en spadseretur på stranden ved Gniben opdagede flere store sportstasker, som var drevet i land.


Vicepolitiinspektør Kim Løvkvist fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at efterforskningen hurtigt blev sat i gang, og politiets første undersøgelser tyder på, at taskerne indeholder pakker med kokain. De opdagede tasker er nu blevet sikret og fjernet fra området af politiet, som fortsætter med at patruljere stranden for at se, om der skulle dukke flere tasker op.

Det kan oplyses at der søndag er drevet yderligere et par tasker og løse pakker med narko i land på kysten i Sejerø Bugt og på Sejerø. Stofferne er nu bragt i sikkerhed.


Politiets vicepolitiinspektør understreger vigtigheden af, at borgere, der eventuelt finder flere tasker, straks kontakter politiet og advarede samtidig kraftigt imod selv at tage eventuel narko med sig hjem.


Politiet holder kortene tæt til kroppen med hensyn til den videre efterforskning og har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om den samlede mængde af stoffer eller stoffernes oprindelse.

Vicepolitiinspektør Løvkvist understreger, at det er for tidligt at sige noget konkret om disse aspekter, men at det er centralt for den fortsatte efterforskning at klarlægge disse detaljer.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.