Sushi-bar mere end fordoblede sit overskud
Arkivfoto

Sushi-bar mere end fordoblede sit overskud

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 21-7-20 - 22:00

NYKØBING - Selskabet bag Hana Sushi på Algade i Nykøbing havde stor vækst sidste år.


Bruttofortjeneste steg fra 0,86 til 2,1 millioner kr., og Jy ApS, som selskabet hedder, fik et overskud på 579.295 kr. efter skat, hvilket er mere end en fordobling i forhold til året før, hvor overskuddet lå på 222.461 kr.

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 851.756 kr., hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 272.461 kr.

Firmaet blev startet i 2018 af Dongping Quan og den administrerende direktør Jiongyi Zhu.


Direktionen anser årets resultat som tilfredsstillende, men skriver også at den som følge af COVID-19 nedlukningen i Danmark i perioden marts - maj 2020, forventer at dette regnskabsår bliver påvirket negativt.

Det forventes, at selskabet kan fortsætte sin normale drift på trods af den negative indvirkning og det forventes at selskabet kommer ud med et positivt resultat, men dog i mindre størrelse end tidligere regnskabsår.

Selskabet beskæftiger i gennemsnit fire ansatte.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU