Sundhedscentret frikendt for legionella i vandet
Arkivfoto

Sundhedscentret frikendt for legionella i vandet

AF BJARNE HANSEN / Fredag 25-9-20 - 16:48

NYKØBING - Odsherred Kommune meddeler, at nye prøver viser, at vandkvaliteten er i orden i bruserne på Sundhedscentret i Nykøbing.


I juni 2019 måtte Sundhedscentret fraråde brusebade som følge af for høje legionellatal i vandet.

Efter grundige undersøgelser, prøver og afværgeforanstaltninger gennem det sidste års tid viser nye analyser foretaget af laboratoriet Eurofins i midten af september, at al vandforsyning på Sundhedscentret overholder gældende grænseværdier, oplyser kommunen.


Prøverne er udtaget fra en bruser i skadeklinikken samt fra håndvaske og toiletter efter opsættelse af afværgenlægget BWT safeshower der anvender salt, vand og strøm for at producere desinfektionsvæsken til bekæmpelse af legionella. Det betyder økonomisk drift og sikkert miljø for driftspersonale og omgivelserne.

Anlægget anvendes til bekæmpelse af legionella og andre bakterier i varmt brugsvand på sygehuse, svømmehaller, sportshaller, hoteller, boligforeninger, plejehjem samt behandling af vand til springvand og køletårne.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.