Succesfuldt samarbejde skaber vækst

Succesfuldt samarbejde skaber vækst

AF BJARNE HANSEN / Fredag 3-7-20 - 19:29

HØJBY - Sommerland Sjælland og Hundested-Rørvig Færgefart fortsætter successen med mulighed for gratis færgebillet til både biler, cyklister og gående, der skal besøge forlystelsesparken.


Igen i år kan Sommerland Sjællands gæster fra Nordsjælland få gratis færgebillet fra Hundested til Rørvig, når de køber deres entrébillet til Sommerland Sjælland på Hundested Havn.

Direktør i Sommerland Sjælland, Kåre Dyvekær glæder sig over et succesrigt samarbejde, som er med til at skabe vækst for begge parter.

- Vi har rigtig gode erfaringer med samarbejdet fra 2019, og derfor er vi selvfølgelig glade for, at det fortsætter. Vi håber på, at vi igen i år kan få flere nordsjællænderes øjne op for vores dejlige park og skønne Odsherred, som jo nærmest ligger lige i deres baghave, siger Kåre Dyvekær.


Nem adgang til Odsherred
Det nye tiltag med gratis færge har givet nordsjællænderne en nem mulighed for at besøge Odsherred, og i Sommerland Sjælland ser man det som en klar fordel.

- Siden sidste sæson har vi haft mulighed for at tilbyde en genvej med gratis færge til nordsjællænderne, der vil besøge os, og på den måde har samarbejdet været med til at mindske afstanden mellem de to nordlige dele af Sjælland, slutter Kåre Dyvekær.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.