Stort boligområde hvor Højby-Hallen lå
Højby-Hallen nedbrændte 10. december 2013, og ruinerne er siden fjernet. Arkivfoto: Anders Kristoffersen

Stort boligområde hvor Højby-Hallen lå

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 20-11-21 - 20:35

HØJBY – Odsherred Kommune har planer om et nyt boligområde på arealet, hvor Højby-Hallen lå.


Højby-Hallen nedbrændte 10. december 2013, og Midt- og Vestsjællands Politi har fastslået, at branden var påsat, men det lykkedes aldrig at finde gerningsmanden.

Kommunen besluttede, at Højby-Hallen ikke skulle genopføres, og har i stedet bygget et idræts- og kulturhus, Borren ved skolen.


Plads til 250 boliger
Kommunen oplyser, at der er tale om et 34 hektar stort område langs Stårupvej, hvor den tidligere hal lå og over for Odsherreds Golfklub.

Her kan der placeres 250 boliger som tæt-lav bebyggelse, eventuelt med seniorboliger med rekreativt naturområde ved nuværende sø.
Også på Tinghulevej vil der kunne udlægges et seks hektar område ved siden af den gamle trælast, hvor området tiltænkes seniorbolig efter konceptet SeinorPark med tæt til byen, indkøbsmuligheder og golfbanen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.