Stort boligbyggeri stoppet efter konkurs
Byggeriet på Rørvigvej er stoppet, og Boligselskabet af 1942 i Nykøbing har ikke svaret på spørgsmålet om byggeriets fremtid.

Stort boligbyggeri stoppet efter konkurs

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 5-2-20 - 17:58

NYKØBING - Opførelse af 20 nye almene boliger på Rørvigvej i Nykøbing er stoppet på grund af konkursen i B. Nygaard Sørensen A/S.


Det er samme byggefirma, som skulle stå for byggeriet af Odsherred Teater på Algade i Nykøbing.

B. Nygaard Sørensen A/S har byggeriet på Rørvigvej i totalentreprise og bygherre er Boligselskabet af 1942 i Nykøbing.

Boligselskabet har ikke svaret på avisens henvendelse vedrørende byggeriets fremtid.

Byggeriet er på i alt 1.550 kvadratmeter, og blokken, der ligger parallelt med Rørvigvej, opføres i 1½ plan med saddeltag, tagvinduer og kviste mod Rørvigvej.

Længere inde på grunden - vinkelret med Rørvigvej - opføres to blokke på hver to etager. Disse opføres med ensidig taghældning med tagpap.

Mellem blokkene skabes en gårdsplads/haverum, der indeholder skure, parkering og rekreative opholdsmuligheder for beboerne.


18 byggepladser påvirket
Den store entreprenørvirksomhed fra Herlev er taget under konkursbehandling i Sø- og Handelsretten. Som følge af konkursen er over 100 ansatte sendt hjem, og 18 byggepladser er blevet påvirket.

Det var B. Nygaard Sørensen selv, der indgav konkursbegæring, fordi selskabet havde fået en afgørelse mod sig i en voldgiftssag, hvor betalingskravet er på 22 millioner kroner.

Totalentreprisen i Nykøbing har en værdi på knap 14 mio. kr.
Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU