Storkriminel 16-årig dreng skal for retten
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Storkriminel 16-årig dreng skal for retten

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 5-9-20 - 10:10

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi mener, at en nu 16-årig dreng fra Nykøbing har medvirket ved 21 ulovlige forhold, som blandt andet omfatter flere indbrud og biltyverier.


Af anklageskriftet fremgår, at han sammen med en medgerningsmand i juni sidste år, hvor han var 15 år, begik indbrud i Nykøbing Sj. Køreanlæg på Gasværksvej og stjal nøglerne til tre biler, som de så efterfølgende kørte rundt i, selvom ingen af dem havde kørekort.

Den 16-årige er også tiltalt for som 15-årig at have kørt rundt i en fjerde bil, som påkørte en motorcykel på Stationsvej i Højby og senere forulykkede på Åvænget på Tengslemark Lyng.


Flere indbrud
Den 16-årige er desuden tiltalt for en række indbrud på Højby Skole, Brugsen i Egebjerg, Brugsen i Gislinge, SPAR i Rørvig og et fritidshus i Vig.

Ved flere af indbruddene var den dengang 15-årige chauffør i en stjålet bil og med sine skiftende medgerningsmænd som passagerer.

Retten i Holbæk skal behandle de mange anklagepunkter, og i nogle af sagerne står den 16-årige anklaget sammen med en 19-årig, der har navne- og adressebeskyttelse.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU