• <em>Flere både og en redningshelikopter søgte efter den forsvundne person. Foto: Presse-fotos.dk</em>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>

Stor redningsaktion ved Sjællands Odde afblæst

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 22-8-20 - 17:53

SJÆLLANDS ODDE - Lørdag kl. 16:37 blev der iværksat en stor redningsaktion ved Sjællands Odde, hvor en person blev meldt forsvundet i havet.


Indsatsleder Søren Jacobsen, Vestsjællands Brandvæsen, fortæller til Nykøbing Avis, at det heldigvis hurtigt viste sig at være falsk alarm og aktionen blev afblæst.

- Der var blæst nogle tørrede buske i vandet - og på afstand kunne det godt ligne noget helt andet.

Det var en kvinde på stranden, der slog alarm, og da hun samtidig havde fundet et håndklæde på stranden, frygtede hun en drukneulykke, siger indsatslederen.


- Vi fik også kontakt med nogle andre vidner, som i morges havde været nede for at bade, og de havde set det efterladte håndklæde. Så sammen med fundet af buskene og vidneudsagnene, så konkluderede vi, at der ikke var nogen i nød, siger Søren Jacobsen.

I aktionen deltog både redningsbåden fra Nykøbing, lodsbåden fra Odden, en privat speedbåd og en af Forsvarets redningshelikoptere.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU