Stor juletræsfest i Nykøbing på søndag
Arkivfoto: Rikke Andersen

Stor juletræsfest i Nykøbing på søndag

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 5-12-19 - 10:55

NYKØBING - Søndag afholder Nykøbing Sjælland Gymnastik traditionen tror stor juletræsfest på skolen på Grundtvigsvej.

Sidste år åbnede gymnastikforeningen op for, at juletræsfesten ikke kun er for medlemmer af foreningen.

- Sidste år oplevede vi en stor tilslutning fra både medlemmer og ikke-medlemmer. Bestyrelsen har derfor besluttet, igen i år, at åbne op for alle. Vi synes nemlig, at alle børn i byen og i nærområdet skal have mulighed for at deltage, siger formanden for gymnastikforeningen, Laust Andersen.

Aulaen på Grundtvigsvej vil søndag eftermiddag danne ramme for et par hyggelige timer, hvor der bliver spillet op til dans og lege.

- Vi skal lege de gamle jule- og sanglege, og vi skal sammen danse omkring det store flotte juletræ, der er pyntet med kugler, hjerter, lys og meget mere. Og så kommer julemanden forbi og uddeler godteposer til alle børn, fortæller formanden.

Der serveres æbleskiver til alle samt juice til børnene og gløgg til de voksne. Derfor vil gymnastikforeningen gerne have tilmelding via sin hjemmeside, www.ngfgym.dk.




FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.