• <em>De planlagte seniorboliger placeres ved Vandtårnet på Getsøvej i Nykøbing.</em>
  • De planlagte seniorboliger placeres ved Vandtårnet på Getsøvej i Nykøbing.<br>

Stor interesse for nye seniorboliger

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 24-11-20 - 11:40

NYKØBING - OK-Fonden har oplevet en stor interesse for de planlagte seniorboliger i et kommende blandet boligområde ved Vandtårnet på Getsøvej i Nykøbing.


Plads til 80 boliger i alt
Området er på 74.000 kvadratmeter svarende til 7,4 hektar eller 13,4 tønder land og rummer mulighed for cirka 80 boliger i alt.

Projektleder, arkitekt og byggeøkonom Søren L. Pedersen fra OK-Fonden oplyser, at der er kommet mange henvendelser om projektet.


Almene boliger
Foreløbig har 36 husstande tilkendegivet deres interesse i en af de 20-25 almene boliger i det kommende seniorbofællesskab på lokalplanens byggefelt C, som projektleder Søren Pedersen er helt overbevist om vil skyde op i løbet af 2022 med indflytning i 2023.


Andelsboliger
- Vi har oplevet en overordentlig stor interesse for det ene bofællesskab, mens vi afventer interessen for det andet, der skal udformes som et aldersblandet bofællesskab opført som andelsboliger.

Herudover er der mulighed for at opføre endnu et bofællesskab i området, ligesom der kan opføres individuelle boliger, siger Søren Pedersen.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.