HØJBY - Torsdag kl. 09:48 blev der indledt en stor eftersøgning i Sejerø Bugten efter fund af efterladte sandaler og håndklæde.

En redningshelikopter, to opmålingsfartøjer, et fartøj fra Marinehjemmeværnet, både fra det lokale beredskab samt politiet blev indsat i eftersøgningen.

Eftersøgning blev afblæst, at da sandalerne blev hentet og vidner oplyste, at håndklædet havde ligget i området i flere dage, fremgår det af Forsvarets døgnrapport over hændelser i det nationale beredskab.

76-årig slog alarm
Det var en 76-årig mand fra området Strandbakken ved Fårevejle, som kl. 09:31 slog alarm, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Han var bekymret over noget efterladt badetøj på standen. Manden havde i længere tid observeret på tøjet og kigget i området, men ingen havde meldt sig som ejer.

Politiet kørte derfor til stedet med flere patruljer, hundepatrulje og indsatsleder. Politiet undersøgte området og bad Joint Rescue Coordination Center om hjælp. De iværksatte et redningsprogram med helikopter, der fra luften skulle eftersøge mulige personer i nød til havs.

Et andet vidne kom til stedet og sagde, at hun havde lagt en sten oven på de efterladte ting omkring kl. 07:30, for at ejendelene ikke skulle blæse væk, men hun kendte ikke ejeren af effekterne.

En person fra en beboerforening kom til stedet og efterlyste ejeren af effekterne på en Facebookgruppe, hvilket fik en ung dreng til at komme og hente effekterne.

Politiet afblæste derfor eftersøgningen omkring kl. 11:05.Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2019 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU