Stjålne nummerplader førte til narkofund
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Stjålne nummerplader førte til narkofund

AF BJARNE HANSEN / Mandag 22-5-23 - 14:14

NR. ASMINDRUP – Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet en 27-årig kvinde fra Nørre-Asmindrup for besiddelse og salg af hash og amfetamin.


Stjålne nummerplader
Onsdag kl. 11:50 var en politipatrulje i Nørre-Asmindrup, hvor de opdagede en parkeret bil, som havde stjålne nummerplader på. Betjentene henvendte sig ved den adresse, hvor bilen holdt parkeret. Her traf de en 27-årig kvinde, som erkendte, at bilen tilhørte hende og at nummerpladerne var nogen hun havde stjålet.


Huset lugtede af hash
I huset lugtede af hash, og stedet bar præg af hashmisbrug, som kvinden erkendte. Betjentene ransagede adressen, og det skulle vise sig at give pote.

I fryseren fandt patruljen 79,38 gram amfetamin, og i kvindens bil fandt de 2,39 gram hash og 40 pølsemandsposer/ziplock poser, som ofte bruges til at opbevare narko i forbindelse med salg.

De fandt også en digitalvægt, som indikerede narkosalg, og kvinden blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Kvinden nægtede at sælge stoffer, men erkendte besiddelsen.


Ikke grundlag for grundlovsforhør
Narkoen og de stjålne nummerplader blev beslaglagt, og sagen blev juridisk vurderet.

Her blev ikke fundet grundlag for at fremstille kvinden i grundlovsforhør med begæring og varetægtsfængsling, så hun vil senere høre mere fra politiet i sin sag.



FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.