Stjålne ATV´er fundet af lokale betjente
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Stjålne ATV´er fundet af lokale betjente

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 15-9-22 - 13:41

HØJBY – Midt- og Vestsjællands Politi har fundet de to ATV’er, som for nylig blev stjålet fra Sommerland Sjælland i Højby.


Gode tip fra borgere
Første tyveri skete i midten af august og endnu et tyveri i starten af september, hvor to tyve blev fanget på overvågningen på vej væk fra stedet på en ATV, som kan beskrives som en firehjulet motorcykel. Borgere kom med gode tip i sagen om de stjålne ATV, og i går lykkedes det politiet af finde begge stjålne køretøjer.

Lokalbetjente fra nærpolitistation i Asnæs var i går på en anden opgave ved en uddannelsesinstitution i Fårevejle, da de så en ATV, som kunne være stjålet fra sommerlandet. De slap ikke ATV´en af syne, men fandt frem til en 18-årige mand, som havde kørt på det firhjulede køretøj.

ATV´en var blev malet om, men det var den ATV, som blev stjålet fra Sommerland Sjælland i september. Den 18-årige fra Odsherred erkendte, at have byttet sig til den stjålne ATV, og han blev sigtet for hæleri.


Havde byttet sig til en
Politiet fik desuden opsnuset, at den anden ATV blev opbevaret på en adresse i Højby.

En patrulje fra nærstationen i Nykøbing fandt her den anden stjålne ATV hos en 34-årig mand fra Odsherred. Han nægtede at have kendskab til, at ATV´en var stjålet, da han byttede sig til den. Han blev sigtet for tyveriet, men politiet undersøger nu sagen om hæleri nærmere.

Begge ATV blev leveret tilbage til forlystelsesparken. De to sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.