Specielt jubilæum hos Shell i Nykøbing
Allan Hansson er søn af det tidligere værtspar på Hotel Odsherred, Palle og Didde Hansson. Foto: Henning Lundhøj

Specielt jubilæum hos Shell i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 31-10-23 - 00:01

NYKØBING - Shell tankstationen i Nykøbing fejrer en stor milepæl, da det i dag er 35 år siden, Allan Hansson overtog stationen. Jubilæet markeres med festligheder på tankstationen, hvor bilisterne kan tanke Shell's topbenzin og -diesel til nedsatte priser.


Allan Hansson, der oprindeligt ønskede at fejre jubilæet i stilhed, blev overbevist af sin datter, Rikke, der har tilbragt det meste af sit liv på tankstationen.


Allan Hansson er ikke kun en erfaren Shell-forhandler, men hans tankstation på Vesterbro 16 er også en af de få originale Shell tankstationer, der stadig er i drift i Danmark.

Han overvejer endda at investere i en lynlader til elbiler for at imødekomme det stigende behov for hurtig opladning i området.


Allan Hansson er søn af Palle og Didde Hansson, som i 1964 købte Hotel Odsherred i Algade i Nykøbing.

De drev hotellet i 16 år.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.