Specielle lån til nye rækkehuse i Nykøbing
Projekttegning

Specielle lån til nye rækkehuse i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 9-11-21 - 22:06

NYKØBING – De såkaldte NykøbingHuse, der er et nyt rækkehuskvarter med 49 boliger på Dovrevej i Nykøbing, skal finansieres med specielle lån.


Projektet adskiller sig fra andre ved at være finansieret gennem lånebaseret Crowdfunding, hvor der er private og professionelle investorer, som modtager en månedlig rente, indtil lånet tilbagebetales, uden gebyrer eller andre investeringsomkostninger.

Den første etape med i alt 19 rækkehuse forventes færdigbygget i februar 2022 og alle 49 boliger forventes at stå helt færdige i juli 2022.

Bag projektet står Oliver Grundahl.

- Jeg synes, det er spændende, at mennesker fra hele Norden får mulighed for at investere i lån til vores NykøbingHuse-projekt – og at vi har mulighed for at udbrede kendskabet af vores socialt bæredygtige rækkehuse, siger Oliver Grundahl.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.