SPAR skjulte kritisk kontrolrapport
Arkivfoto: Google

SPAR skjulte kritisk kontrolrapport

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 11-8-20 - 10:39

NYKØBING -SPAR Dagligvarer på Rørvigvej i Nykøbing har fået endnu en påtale af Fødevarekontrollen.


Under et kontrolbesøg 6. august, så skete på baggrund af en forbrugerhenvendelse, kunne det konstateres, at en kritisk kontrolrapport om mangelfuld rengøring var skjult for forbrugerne.

Fødevarekontrollen måtte indskærpe, at kontrolrapporten, umiddelbart efter at virksomheden har modtaget denne, skal ophænges ved indgangspartiet til virksomheden. Kontrolrapporten skal placeres således, at den til stadighed er let synlig og læsbar for forbrugerne, inden disse betræder virksomhedens forretningsområde.


Kritisk side manglede
Fødevarekontrollen kunne konstatere, at kontrolrapporten ikke var ophængt korrekt og er dermed ikke let synlig og læsbar for forbrugerne.

“Side to mangler hvorpå hele det konstaterede forhold vedr. rengøring er beskrevet”, fremgår det af den nye kontrolrapport.

SPAR på Rørvigvej har fået anmærkninger for overtrædelser af fødevarelovgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbesøg. Det giver Fødevarestyrelsen mulighed for at tage skærpede sanktioner i brug under visse forudsætninger.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.