Skole skal renoveres for mindst 20 mio. kr.
Arkivfoto: Google

Skole skal renoveres for mindst 20 mio. kr.

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 26-8-21 - 16:30

HØJBY – Højby Skole skal renoveres for mellem 20 og 25 millioner kroner for at skolen vil kunne efterleve Arbejdstilsynets krav.


Det vurderer Odsherred Kommunes administration, som dog understreger, når den endelig pris først kendes efter udbudsrunden.
Arbejdstilsynet har givet fire påbud til Højby Skole, heraf tre større, der vedrører bygningsvedligehold og genopretning.

Højby Skole er blevet påbudt at sikre tilstrækkelig tilførsel af frisk luft uden generende træk i skolens undervisningslokaler.


Desuden skal skolen sikre tilfredsstillende akustiske forhold i en række lokaler samt undersøge indeklimaet for sundhedsskadelige mikroorganismer, herunder skimmelsvamp i skolen lærerværelse, bibliotek og andre steder, hvor det er kendt, at der er problemer med fugt og lugt samt i skolens kælder.

Skolen skal desuden sørge for en skriftlig vurdering af de farlige stoffer og materialer, der findes på skolen.

Læs også:
Arbejdstilsynet giver tre påbud til Højby Skole

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2021 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.