Skibsbrand forbliver uopklaret
Den 30 fod store båd, der stod på land, udbrændte totalt. Foto: Henning Lundhøj

Skibsbrand forbliver uopklaret

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 13-6-20 - 07:35

NYKØBING - Midt- og Vestsjællands Politi har ikke med sikkerhed kunne klarlægge årsagen til branden i en lystbåd på land på Nykøbing Havn mandag aften.


Den 30 fod store båd, der stod på land, udbrændte totalt.

- Brandårsagen kan ikke med sikkerhed fastlægges, men kan være opstået i båden ved et batteri, hvor et elektrisk apparat var tilsluttet.

Det er ikke muligt at konstatere med sikkerhed på grund af brandskader, så formelt er brandårsagen uopklaret.

Der er intet mistænkeligt i øvrigt ved branden, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi til Nykøbing Avis.


To andre både beskadiget
Mandag kl. 22:58 blev Vestsjællands Brandvæsen alarmeret til en branden, der var meget voldsom.


Der var ingen personer i bådene i forbindelse med branden og ingen kom til skade. Men to både, som lå tæt ved den udbrændte båd, fik varmeskader som følge af branden. Særligt hårdt gik det ud over en glasfiberbåd, som blev totalskadet på grund af varmen.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU