Sillehoved havde et rigtig skidt år
Arkivfoto

Sillehoved havde et rigtig skidt år

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 25-1-23 - 14:21

NYKØBING - Sillehoved ApS, Algade 42, Nykøbing, den sælger dameklæder, har haft et skidt år.


Stort fald i overskuddet
Sammenlignes bundlinjen med sidste år, så er årets resultat for Sillehoved ApS faldet fra 1,28 million kroner til 85.010 kr. i 2022, viser årsregnskabet.

Den negative udvikling i bundlinjen kan bl.a. forklares ved et reduceret bruttoresultat sammenlignet med året tidligere og resultatet før finansielle poster har samtidig været faldende. Endvidere er personaleomkostningerne steget i løbet af året.


Stort varelager
Selskabet har tilgodehavender til 71.662 kr. og de samlede omsætningsaktiver udgør 1,18 mio. kr. i alt. Varelageret udgør samtidig en stor procentdel af de kortfristede aktiver og udgør 1,07 mio. kr. i alt.

Hvis man kigger på virksomhedens gældsforpligtelser, har de en kortfristet gæld på 996.535 kr., hvilket oftest omfatter leverandørgæld, moms, skat osv.

Selskabet har en egenkapital på 185.796 kr. i 2022, som dog er faldet sammenlignet med året tidligere, hvor egenkapitalen lød på 1,38 mio. kr.

På direktionsgangen er Susanne Svendsgaard Nielsen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.