Selskab bag skibsmægler mangler kapital
Illustrationsfoto

Selskab bag skibsmægler mangler kapital

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 10-12-19 - 11:00

NYKØBING - Skibsmæglerfirmaet Nitasco Maritime ApS på Strandmosevej i Nykøbing mangler kapital, og selskabets overlevelse er truet.

Det fremgår af årsrapporten.

Selskabet har indberettet et regnskab for 2019, hvor det fremgår, at selskabet har tabt sin kapital og der er betydelig usikkerhed om selskabets evne til, at fortsætte driften.


Selskabets ledelse er opmærksom på, at selskabet dermed ikke længere overholder selskabslovgivningens krav til kapitalforhold.

Selskabets ledelse er opmærksom på, at en reetablering af selskabets kapital kan være betinget af kontant indskud fra kapitalejer.


Firmaets egenkapital er i regnskabet opgjort til minus 314.800 kr.

En negativ egenkapital kan være et tegn på en insolvent virksomhed - hvilket som regel betyder, at virksomheden ikke kan fortsætte sin drift, med mindre ejeren eller andre investorer skyder penge ind i virksomheden.

Nitasco Maritime ApS er stiftet i januar 2009 og direktionen består af Anders Elsgaard Nielsen.


FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.