Sejrsbo snart tilbage med fuld kapacitet
Illustration: Colourbox

Sejrsbo snart tilbage med fuld kapacitet

AF BJARNE HANSEN / Tirsdag 6-2-24 - 22:43

HØJBY – Efter en midlertidig reduktion af antallet af tilgængelige pladser fra 12 til seks på grund af akut personalemangel, annoncerer Odsherred Kommune nu, at Sejrsbo Rehabilitering i Højby forventes at vende tilbage til fuld kapacitet med alle 12 pladser besatte senest den 1. marts.


Den oprindelige beslutning om at halvere kapaciteten på Sejrsbo blev truffet midt i november som en nødforanstaltning. Manglen på kvalificeret personale tvang kommunens administration til at tage denne drastiske beslutning for at sikre, at kvaliteten af den tilbudte pleje og rehabilitering ikke blev kompromitteret.


Siden denne beslutning har Odsherred Kommune arbejdet intensivt for at stabilisere personalesituationen på Sejrsbo. Der er blevet ansat nye medarbejdere, og for at understøtte dette er der midlertidigt blevet omfordelt personale fra Lynghuset – inklusiv to dagvagter, to aftenvagter og en nattevagt – som en del af en bredere strategi for at imødekomme de umiddelbare behov.


Denne strategiske omfordeling har tilladt Sejrsbo's eksisterende medarbejderstab at afvikle afspadsering og ferie, hvilket er et vigtigt skridt i retning af at sikre et sundt arbejdsmiljø og en stabil personalesituation.

Odsherred Kommune udtrykker optimisme med hensyn til personalesituationen og forventer, at Sejrsbo vil være i stand til at opretholde kapaciteten og serviceniveauet, selv når Lynghuset genåbner og medarbejderne vender tilbage til deres oprindelige placering.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.