Savnet mand fundet død på strandbred
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Savnet mand fundet død på strandbred

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 12-5-22 - 12:19

SJÆLLANDS ODDE – Onsdag kl. 12:14 slog to belgiske turister alarm, idet de under gåtur ad en stenet strand ved Vestre Skovlyvej på Overby Lyng, havde fundet en livløs person ligge i vandkanten.


Savnet 55-årig
Politiet fik sammen med redningspersonalet hurtigt klarlagt, at der var tale om en savnet, 55-årig mand fra Føllenslev, som havde været savnet siden 16. februar, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den dag var han sammen med en 48-årig mand sejlet ud i en båd fra Røsnæs havn, men var i det stormfulde vejr forulykket undervejs mod Havnsø.
Den 48-årige blev fundet dagen efter ulykken, mens den intense eftersøgning efter den 55-årige blev indstillet.


Pårørende er underrettet
Den 55-årige blev bragt til et sygehus, idet politiet rutinemæssigt skal undersøge ham nærmere sammen med en læge.

Foreløbigt tyder intet på, at den 55-årige har været udsat for andet end en ulykke i forbindelse med forliset under sejlturen, oplyser politiet.

De pårørende er blevet underrettet om fundet af den savnede mand.
FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.