Salget af feriehuse går ekstra stærkt
Arkivfoto

Salget af feriehuse går ekstra stærkt

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 6-8-20 - 09:33

NYKØBING - Salget af feriehuse i Nykøbing og på Sjællands Odde går ekstra stærkt som følge af Coronapandemien.


Den gennemsnitlige salgstid i Nykøbing er reduceret med 28,4 procent og på Sjællands Odde med 7,2 procent i første halvår i år sammenlignet med samme periode i fjor, viser tal fra Boligsiden.dk.

Den øgede interesse for fritidsboliger opstod i kølvandet på nedlukningen af Danmark og Corona, der fik danskerne til at tænke i andre ferieformer end charterrejser. Her er sommerhuset et sikkert og langsigtet valg.


Samtidig har gode finansieringsmuligheder og bedre vilkår for at leje ud - og derved dække nogle af udgifterne til sommerhuset - gjort det realistisk for mange flere at eje et sommerhus.

Når salgstiderne i nogle sommerhusområder alligevel stiger, skyldes det, at flere af de sommerhuse, der allerede har været på markedet længe, nu bliver solgt.

Det gælder blandt andet i Højby, hvor salgstiden i gennemsnit er steget med 17,1 procent, viser tallene fra Boligsiden.dk.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.