Rørvig søger tilskud til anlæg af idrætspark
Illustrationsfoto

Rørvig søger tilskud til anlæg af idrætspark

AF BJARNE HANSEN / Torsdag 20-8-20 - 10:56

RØRVIG - Rørvig Idrætsforening, Rørvig Friskoles Støtteforening og Rørvig Nakke Bylaug har sammen søgt Odsherred Kommune om tilskud til etablering af første del af Rørvig Idrætspark.


Tanken er, at idrætsparken skal bestå af en multibane, en streetbasketbane og nogle motions- og balanceredskaber. Herudover er det tanken, at der skal skabes et hyggeligt miljø omkring idrætsparken med borde, bænke og hyggelig belysning.

Idrætsparken, der bliver placeret nabo til Rørvig Hallen, vil være åben for alle og kunne bruges hele året.


Samlet budget på 450.000 kr.
Det samlede projekt har et budget på 450.000 kr. Første del af projektet, som består af anlæg af selve multibanen, har et budget på 264.750 kr.

Projektfælleskabet har på nuværende tidspunkt fremskaffet en egenfinansiering på 237.000 kr. og søger nu om det resterende beløb, 27.750 kr., til realisering af første del af projektet.

Planen er herefter at ansøge diverse fonde for at kunne realisere den resterende del af det samlede projekt.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU