Rørvig IF: Køb billet til aflyst showkamp
Arkivfoto: John Olsen

Rørvig IF: Køb billet til aflyst showkamp

AF BJARNE HANSEN / Fredag 26-6-20 - 14:27

RØRVIG - Rørvig Idrætsforening står til en økonomisk lussing, efter at den årlige showkamp, Landliggerkampen har måtte aflyses af frygt for risiko for coronasmitte.


Bestyrelsen i Rørvig IF opfordrer derfor de trofaste tilskuere til at købe billet til kampen 19. juli, selvom den er aflyst. En slags sympati-entre.

“Landliggerkampe har stort set eksisteret i hele klubbens liv. Uden den kan vi ikke holde vores kontingenter på et lavt niveau og samtidig have attraktive aktiviteter for ungdomsafdelingen”, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den årlige show-fodboldkamp på Højsandet, hvor Landliggerholdet består af mediekendisser og tidligere landsholdsstjerner møder et lokalt old-boys-hold fra Rørvig IF, satte med 3.544 betalende tilskuere sidste år tilskuerrekord. Den gamle rekord var mere end 10 år gammel og på 3.300.


Landliggerugen
For nogle år siden udviklede Landliggerkampen sig til at være Landliggerugen, hvor der i en uge var forskellige arrangementer i Rørvig.

“Landliggerugen er den vigtigste indtægtskilde til klubben. Derfor rammer Covid-19 Rørvig IF rigtig hårdt. Så hvis du sidder derhjemme torsdag aften i uge 29 og keder dig, er du meget velkommen til, at betale sympati-entre (mobilepay 20635) selvom der ikke er Landliggerkamp på Højsandet i år”, skriver bestyrelsen på Facebook.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU