NYKØBING - Revisionen er faldet over kritisable og måske ulovlige forhold i Handel Invest Aps på Algade i Nykøbing, som drives af Jan Damborg.

2018-regnskabet for selskabet viser et positivt resultat på 627.021 kr. med et udbytte på 130.000 kr.

I forhold til 2017-regnskabet er resultatet vækstet med 146 procent. Regnskabet viser en samlet egenkapital på 1,66 mio. kr., hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 1,03 mio. kr.


Revisionsfirmaet Mentor har ved sin gennemgang registreret anmærkninger i form af fremhævelser af forhold angående rapportering om overtrædelse af regnskabslovgivningen og ledelsesansvar.

Det betyder, at revisor indberetter, at der findes emner, læseren skal være særlig opmærksom på.


Revisor skriver, at “selskabet har i strid med årsregnskabsloven hensat til og efterfølgende udloddet udbytte uden hensyntagen til sikring af at de nødvendige frie midler er til stede i egenkapitalen. Forholdet kan være ansvarspådragende for selskabets ledelse”.Husk at Nykøbing Avis er GRATIS, fordi annoncørerne betaler. Så støt dem gerne.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


PÅ FORSIDEN LIGE NU