Rema1000 vil etablere 35 ladestandere i Lumsås
Illustrationsfoto

Rema1000 vil etablere 35 ladestandere i Lumsås

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 8-11-23 - 08:24

LUMSÅS - Odsherred Kommune har modtaget en anmodning fra Rema Etablering om tilladelse til at etablere 35 ladestandere til elbiler ved Rema1000 og Rute 21 i Lumsås.


Der er tale om et areal, der vil strække sig over 1.100 kvadratmeter, med adgang fra Rema1000's eksisterende parkeringsplads.

På nuværende tidspunkt er området klassificeret som landzone og er ikke en del af hverken kommuneplanrammen eller den lokale plan for den eksisterende Remabutik.


Odsherred Kommune vil nu overveje anmodningen fra Rema Etablering A/S og vurdere de relevante planlægningsaspekter og krav i forhold til området, før der træffes en beslutning om ændringen af plangrundlaget og overførslen til byzone.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2024 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.