• <em>Foto: Presse-fotos.dk</em>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>
  • Foto: Presse-fotos.dk<br>

Redningsaktion ved Klint var misforståelse

AF BJARNE HANSEN / Søndag 11-10-20 - 09:30

NYKØBING - Redningsmandskab, politi og ambulance samt en lægebil blev søndag morgen kaldt ud til en redningsaktion ved Klint. Også en redningshelikopter fra Forsvaret deltog i aktionen.


Det var kl. 08:52, at redningsmandskabet fik en alarm om en mulig drukneulykke på havet, da der fra land var observeret en synkende båd.

Indsatsleder Johnny Hellfritzsch, Vestsjællands Brandvæsen, oplyser, at en borger havde set en båd, der lå skævt i vandet.


- Den ombordværende fægtede med armene, og borgeren slog alarm, da det fra kysten så ud som om, båden var ved at synke.

Den helt store redningsaktion blev sat i gang. Men det viste sig, at være en fisker, der var ude og røgte sine garn, så aktionen blev afblæst, siger indsatslederen.


Borgerne i området er observante, for 9. juli druknede en 68-årig fritidsfisker, da han faldt over bord fra sin båd ud for Klint.

Indsatslederen er da også glad for, at borgere, der ser noget bekymrende, slår alarm, så myndigheder og redningsmandskab hurtigt kan komme til undsætning, hvis det er nødvendigt.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.