Rambuktyveri hos Expert på Algade i Nykøbing
Illustrationsfoto

Rambuktyveri hos Expert på Algade i Nykøbing

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 15-7-20 - 08:20

NYKØBING - Der har natten til onsdag været indbrud i radio og TV-forretningen Expert og Punkt1 i Algade 10, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.


Politiet blev kontaktet kl. 02:35 af en borger, som kunne høre glas splintre og en bil bakke frem og tilbage ved Sparekassen Sjælland.

Politiet oplyser, at gitteret foran indgangspartiet til forretningen var blevet trukket af og glasdøren til butikken var knust.

Flere patruljer blev sendt til stedet, for at søge efter gerningsmanden.

En hundepatrulje søgte i området efter spor, hvor der blev fundet en del af en højtaler fra butikken.


Vidne så ældre bil
Et vidne så en ældre grå personbil, muligvis af mærket VW Passat, som bakkede frem og tilbage foran forretningen.

Politiet formoder at gerningsmanden kørte fra stedet i bilen.

Politiet har i dag været i kontakt med indehaveren af forretningen, som er ved at danne sig et overblik over de stjålne genstande. Der blev med sikkerhed stjålet en Macbook computer og en Sonos højtaler, men indehaveren oplyser, at der er blevet stjålet væsentlig flere ting fra stedet.


Overvågning på stedet
Der er overvågning på stedet, som politiet vil gennemgå i forbindelse med efterforskningen.

Vidner som har set noget omkring forretningen omkring gerningstidspunktet eller som har bemærket den ældre grå personbil og evt. personer i bilen, bedes kontakte politiet på tlf. 114.FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

PÅ FORSIDEN LIGE NU