Politiet undersøger mystisk afbrænding
Illustrationsfoto

Politiet undersøger mystisk afbrænding

AF BJARNE HANSEN / Mandag 29-11-21 - 14:15

SJÆLLANDS ODDE - Midt- og Vestsjællands Politi undersøger en mystisk afbrænding på Sjællands Odde.


Lørdag kl. 17:27 fik politiet en henvendelse fra det lokale Vestsjællands Brandvæsen, som befandt sig på en sommerhusgrund i Overby Lyng. Anledningen til redningsberedskabets udrykning var flere bål, som var efterladt på grunden uden opsyn. Endvidere er der i Odsherred kommune totalt afbrændingsforbud i henhold til den kommunale miljølovgivning, hvorfor politiet blev tilkaldt.

På sommerhusgrunden var op mod 100 træer blevet fældet, hvorefter seks bål var anlagt på grunden til afbrænding af grene og kvas.


Intet opsyn
Ved brandvæsnets ankomst var ingen personer til stede til at holde øje, og bålene var stort set udbrændte, idet der kun var gløder tilbage.

Politiet har nu optaget rapport om afbrændingen i et forsøg på at få afklaret omstændighederne ved afbrændingen, herunder hvem der kan drages til ansvar herfor på grund af afbrændingsforbuddet i kommunen.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2022 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

UGENS MEST LÆSTE

OFFICIELLE Onsdag 19-1-22 - 08:13
Tvangsauktion
DØDSFALD Tirsdag 18-1-22 - 07:47
Dødsfald
DØDSFALD Tirsdag 18-1-22 - 07:45
Dødsfald
NYHEDER Mandag 17-1-22 - 14:19
Indbrud i fritidshuse

Flere nyheder