Politiet: Hold afstand og dæmp musikken
Illustrationsfoto: Presse-fotos.dk

Politiet: Hold afstand og dæmp musikken

AF BJARNE HANSEN / Lørdag 8-8-20 - 09:04

NYKØBING - Det flotte sommervejr, vi får i weekenden er oplagt til en dukkert på stranden eller en havefest.


Men fra Midt- og Vestsjællands Politi lyder en opfordring om at holde afstand og sørge for en god håndhygiejne for at minimere risikoen for spredning af corona-smitte.

Hvis der er mange mennesker ved stranden, opfordres borgerne til at søge mod alternative steder, hvor der erfaringsmæssigt er færre mennesker, lyder det fra politiet.


Politiet har i den seneste tid fået mange anmeldelser fra borgere, der klager over for høj musik, der forstyrrer nattesøvnen. Politiet er meget opmærksomme på problemet og vil i den kommende tid gennemføre en målrettet indsats mod de generende rytmer, uanset om de stammer fra en privat fest eller et offentligt område.

Musik, der er til væsentlig gene for de omkringboende, kan meget vel få den konsekvens, at politipatruljen inddrager musikanlægget eller soundboxen. Det vil politiet helst undgå, og opfordrer til at holde støj og musik på et – også for andre – tåleligt niveau.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2020 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.