Politiet hentede stjålet computer
Illustrationsfoto

Politiet hentede stjålet computer

AF BJARNE HANSEN / Onsdag 30-8-23 - 08:21

ODSHERRED – Midt- og Vestsjællands Politi og en låsesmed hentede tirsdag aften en stjålet computer i det nordlige Odsherred.


GPS-sporing
Kl. 18:53 anmeldte en 27-årig mand fra København til politiet, at han havde fået stjålet sin computer og at han via computerens GPS-sporing kunne se, at den nu befandt sig på en adresse i den nordlige del af Odsherred.

En politipatrulje kørte til stedet, og da oplysningerne i sagen var sikre nok til at udfinde den præcise adresse, blev en låsesmed tilkaldt.


Ingen hjemme
Patruljen fandt da også computeren i huset, hvor der ikke var nogen beboer hjemme. Han kan senere få lov at forklare sig over for politiet omkring den stjålne computer, fremgår det af døgnrapporten hos Midt- og Vestsjællands Politi.

FORKERTE FAKTA? Nykøbing Avis skal ikke offentliggøre faktuelle fejl. Hvis der er noget i denne artikel, du føler er forkert, skal du kontakte os på mail: nykavis@gmail.com.

© Copyright 2023 Nykøbing Avis. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.